Over Mij

Ik ben Muge, mama van drie prachtige dochters en partner van mijn geliefde man Musa. Ongeveer 15 jaar geleden begon ik als apothekers assistente en in de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen dat het mijn kwaliteit is om mensen een op een te behandelen in de ‘’complementaire’’ zorg.

Dit was voor mij de aanleiding om te gaan verdiepen in alternatieve geneeskunde. Vanuit mijn Turkse islamitische achtergrond was ik al bekend met hijama/cupping therapie. Hierdoor ging ik mij meer in verdiepen. Des te meer ik ging verdiepen, des ter enthousiaster ik werd.

Ik heb hiervoor meerdere diploma’s en certificaten weten te behalen om mijn kwaliteiten nog te verbeteren. Dit zijn onder andere Hijama/Cupping therapeut en orthomoleculair therapie.

Jaren geleden ben ik klein begonnen en heb ik uiteindelijk in 2021 mijn praktijk Cupping Clinic Zen geopend in Rotterdam-zuid.

Ik ga met liefde naar mijn werk en dit doe ik met mijn hart en ziel. Ik vind het mooi om te zien dat ik mijn patienten kan helpen en kan begeleiden met alternatieve geneeskunde. Ik als ervaarde complementair therapeut, kijk altijd naar de oorzaak van de klachten. Mijn kijkwijze is gericht op de behandeling van de oorzaak.

Ik ben zeker nog niet klaar! Ik blijf mijn kennis te ontwikkelen zodat ik kwalitatieve behandelingen kan blijven bieden!

De behandelingen die ik met mijn medewerkers bied aan mijn patienten zijn hijama/cupping, bloedzuigertherapie,orthomoleculaire voedingskunde, voetreflexologie, oorkaarstherapie.